Winkelwagen
Account

Wijn

We gaan terug liever worden voor elkaar Video

We gaan terug liever worden voor elkaar

We zijn zopas gestart met een nieuwe reeks, waarbij Limburgse ondernemers een videoboodschap versturen naar collega-ondernemers. Een tip, een visie op de actualiteit, een anekdote over hun lockdown… Een beetje virtueel netwerken, zeg maar. Vandaag aan de beurt: Birgit Monard van wijnhandel Monard Pro Vino. Ze antwoordt op de vraag: “Op welke manier verandert het corona-virus jou als persoon?”
DOMAINE STEPHANE OGIER

DOMAINE STEPHANE OGIER

TOPhuis uit de noordelijke Rhône! In 1997 neemt Stéphane Ogier het wijngoed over van zijn vader Michel. Als ware perfectionist en begaafde wijnmaker is het zijn doel om van al zijn verschillende percelen, met hun verschillende bodems en unieke omstandigheden, karakteristieke, terroirspecifieke wijnen te maken. Condrieus en Côte-Rôties, en daarnaast ook andere cuvées op basis van Viognier of Syrah. Deze wijnen zijn bekend om hun kracht maar dankzij zijn opleiding en ervaring in Bourgogne bevatten de wijnen van Ogier ook enorm veel finesse.
Domaine de Valensac haalt uitstekende resultaten in 2019

Domaine de Valensac haalt uitstekende resultaten in 2019

In 2019 werd Domain de Valensac beloond met verschillende medailles en awards. Maar liefst 4 wijnen vielen in de prijzen.

Nieuw: Maison Les Alexandrins

Nieuw: Maison Les Alexandrins

Met de nodige trots kunnen we u vanaf november 2019 de wijnen van Maison Les Alexandrins als prominente nieuwkomers in ons assortiment aanbieden. Maison Les Alexandrins vindt zijn oorsprong in de unieke samenwerking tussen drie bekende figuren uit het Noordelijk Rhônegebied; Nicolas Jaboulet, Guillaume Sorrel en Alexandro Caso.

Bekijk hier de wijnen van Maison Les Alexandrins in ons assortiment.

Privé-degustatie of bedrijfsincentive bij Monard Pro Vino

Privé-degustatie of bedrijfsincentive bij Monard Pro Vino

Leert u graag meer over wijn, of wilt u een persoonlijke degustatie organiseren voor uzelf, familie, vrienden, personeel of klanten?
Perfect als incentive of klantenbinding!

Champagne Desautels-Cuiret: exclusief in België!

Champagne Desautels-Cuiret: exclusief in België!

We zijn zeer verheugd U in exclusiviteit voor België de champagnes van Désautels-Cuiret te mogen aanbieden. Désautels is een ongekende parel in Champagne. Het familiedomein wordt al generaties beheerd door de familie Désautels en is gelegen in Oger. Ze zijn tevens lid van de kwalitatief hoogstaande organisatie "Vigneron Indépendant".

Bestel vandaag nog uw fles (of flessen) Désautels - Cuiret!

Producten 1 tot 6 van 8 in totaal

Pagina
Toon per pagina